Krypto on vielä suhteellisen uusi omaisuusluokka. Se kuitenkin kasvaa nopeasti, ja kryptovaluuttojen markkina-arvo on kasvanut 18 miljardista dollarista yli 350 miljardiin dollariin vain neljässä vuodessa. Jos olet edelleen aidalla kryptosijoittamisen suhteen tai et ole varma, onko tämä vuosi hyvä aika aloittaa kryptovaluuttakaupankäynti, tässä on joitain syitä, miksi sinun kannattaa sijoittaa kryptovaluuttaan nyt.

Lompakoiden määrä on kasvanut 9 miljoonasta 20 miljoonaan

Lompakoiden määrä kertoo kryptovaluuttaan sijoittavien ihmisten määrän. Lompakoiden määrä on kasvanut 9 miljoonasta 20 miljoonaan, mikä tarkoittaa, että yhä useammat ihmiset sijoittavat kryptoon. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kryptoa maksujen vastaanottamiseen verkkoalustalta tai vaikka pelattuasi uusi suomalainen nettikasino -pelin. Tämä osoittaa, että kryptomarkkinat kasvavat ja sen arvo jatkaa nousuaan ajan myötä.

Pörssit kehittävät uusia ominaisuuksia kryptovaluuttojen käyttäjille kaupankäynnin helpottamiseksi.

Kryptojohdannaiset: Salausjohdannainen on kahden osapuolen välinen sopimus, jonka arvo perustuu kohde-etuuden kehitykseen. Kohde-etuudet voivat olla kryptovaluuttoja, osakkeita tai mitä tahansa muuta rahoitusvälinettä.

Kryptojohdannaiset antavat kauppiaille

mahdollisuuden kertoa Vedonlyönti kertoimista tulevista hintojen liikkeistä omistamatta itse kohde-etuutta. Tämän instrumentin tärkein etu on, että sen avulla voit hyötyä kaupasta ilman, että sinun tarvitsee ensin ostaa kolikoita, mikä säästää maksuja ja niiden hankkimiseen käytettyä aikaa.

Lisäksi, koska ei ole keskuspörssejä, joissa kryptojohdannaisilla käydään kauppaa (toisin kuin CFD:t), on pienempi mahdollisuus joutua hakkeroituun tai huijatuksi varoistasi, kun ostat niitä esimerkiksi Coinbase Pron kaltaisen pörssin kautta.

Markkinoille tulee lisää sijoittajia ja kauppiaita.

Markkinoille tulevien kryptosijoittajien ja -kauppiaiden määrä on kasvanut merkittävästi. Tämä johtuu useista syistä. Ensinnäkin on enemmän sijoittajia ja kauppiaita, jotka ovat jo ansainneet rahaa markkinoilla.

He haluavat sijoittaa enemmän ansaitakseen paljon enemmän rahaa. Toiseksi, on monia uusia sijoittajia, jotka haluavat ansaita rahaa sijoittamalla kryptovaluuttoihin. He tietävät, että kryptoilla on valtava kasvupotentiaali vuonna 2019 ja sen jälkeen, joten he haluavat aloittaa ennen kuin on liian myöhäistä!

Kolmanneksi, monet ihmiset haluavat oppia lisää tästä vallankumouksellisesta teknologiasta, joka tunnetaan nimellä blockchain-tekniikka, koska he uskovat, että sillä on suuri potentiaali muuttaa maailmaamme useilla tasoilla (kuten politiikassa).

Tänä vuonna on hyvä aika sijoittaa kryptoon.

Haluamme selittää, miksi tämä on paras aika sijoittaa kryptovaluuttoihin.

Kryptovaluuttalompakoita on yli 9 miljoonaa, ja niiden määrä kasvaa päivittäin. Myös sellaisten pörssien määrä, jotka kehittävät uusia ominaisuuksia kryptovaluuttojen käyttäjille kaupankäynnin helpottamiseksi, on lisääntynyt.

Samaan aikaan markkinoille tulevien sijoittajien ja kauppiaiden määrä kasvaa tasaisesti sen suosion ansiosta.

Johtopäätös

Tämän artikkelin luettuasi toivomme, että ymmärrät paremmin, miksi krypto voi olla hyvä sijoitus sinulle. Lopuksi on tärkeää huomata, että monet tekijät määräävät minkä tahansa kryptovaluutan tai tunnuksen arvon ja tulevaisuuden. Vaikka markkinat saattavat vaihdella hurjasti ajoittain, kasvun varaa on silti runsaasti, jos olet valmis (tai valmis) ottamaan riskin.