Tallenna Apple TV+ -elokuvia ja -sarjoja

Apple TV+ on striimauspalvelu, joka on pullollaan kiinnostavaa, eksklusiivista sarja- ja elokuvasisältöä. Tiesitkö, että tämän ja monien muiden suoratoistopalveluiden sisältöä on mahdollista ladata offline-tilaan haluamillesi laitteille, käytettäväksi missä ja milloin vain? Audials Movie tekee tämän mahdolliseksi. Tässä artikkelissa kerromme tämän ohjelmiston käytöstä Apple TV+ –nimikkeiden tallentamiseen.

Apple TV+ tarjoaa ainutlaatuista katsottavaa

Nimestään huolimatta Apple TV+ ei ole ainoastaan Applen laitteiden käyttäjille suunnattu palvelu, vaan se toimii sujuvasti myös monien muiden järjestelmien kanssa. Apple TV –sovellus on sisäänrakennettuna useissa Apple-laitteissa, mutta se on saatavilla myös valituille älytelevisioille, pelikonsoleille ja muille toistolaitteille. Selaimessa sen katsominen onnistuu tietokoneen tai puhelimen avulla sujuvasti. Erilaisille mobiililaitteille on saatavilla myös monia hauskoja kasinosovelluksia, joista voit lukea lisää täältä.

Apple TV+ –palvelusta erityisen tekee sen sisältö. Kirjasto koostuu suuresta ja alati päivittyvästä valikoimasta Apple Originals –nimikkeitä, joissa vilisee isoja tähtiä! Huippuelokuvista laatusarjoihin ja kiinnostaviin dokumentteihin, Apple TV+ tarjoilee kilpailijoistaan taatusti erottuvan kattauksen. Palvelua on mahdollista kokeilla 7 päivää ilmaiseksi, jonka jälkeen 7,99 euron kuukausimaksu lähtee pyörimään.

Audials Movie tuo Apple TV+ -sisällön offline-tilaan

Oletko lähdössä reissuun, mutta Uma Thurmanin tähdittämä trillerisarja Suspicion on kesken? Ei hätää, Audials Movien avulla voit tallentaa loput jaksot ja muutakin katsottavaa haluamallesi laitteelle, eikä toistamiseen tarvitse täten kuluttaa rajallisen datapaketin sisältöä.

Sen lisäksi, että tallentamasi sisältö on käytettävissäsi ilman internet-yhteyttä laitteella kuin laitteella, pääset siihen käsiksi myös Apple TV+ –tilauksesi päätyttyä. Jos jokin sarja tai elokuva iskee kovaa ja toivoisit voivasi katsoa sen uudestaankin, tarjoaa Audials Movie tähän mahdollisuuden.

Audials Movie on saatavilla Windows-tietokoneille, jotka käyttävät versiota 10 tai 11. Se tallentaa sisältöä reaaliajassa ja korkealla laadulla. Voit myös valita tallennukselle haluamasi tiedostomuodon, kuten MP4, WMV, AVI tai 3GP. Audials Movie ryhmittelee tiedostot erilaisten attribuuttien mukaan niin, että ne on aina helppo löytää. Se pitää lisäksi sisällään soittimen, jonka avulla videoiden toisto onnistuu kätevästi. Tiedostot on helppo siirtää ohjelmasta myös muille laitteille.

Ohjelmisto on saatavilla tällä hetkellä alennettuun 39,90 euron hintaan, normaalin 49,90 euron sijasta. Sitä pääsee myös kokeilemaan demoversion kautta ennen ostopäätöksen tekemistä. Ostokseen sisältyy 14 päivän tyytyväisyystakuu; jos Audials Movie ei vastaa odotuksiasi, saat rahasi takaisin.

Näin lataat Apple TV+ -nimikkeet Audials Movien avulla

Apple TV+:n kiinnostavan sisällön saa helposti offline-tilassa nautittavaksi Audials Movie –ohjelmistoa käyttäen. Seuraavaksi vaiheittainen ohje juuri tähän:

  1. Siirry Audialsin omille sivuille ja lataa Audials Movie –ohjelmisto Windows-tietokoneellesi. Voit kokeilla palvelua demoversion avulla ilmaiseksi. Lataus ei joka tapauksessa maksa mitään. Suorita asennus loppuun seuraten näytöllä annettuja ohjeita.
  2. Asennuksen valmistuttua avaa ohjelma, siirry ”Video Streaming”-osioon ja varmista, että olet sen “Video Recording”-välilehdellä. Paikanna Apple TV+ –kuvake, klikkaa sitä ja seuraa ohjelman antamia ohjeita.
  3. Avaa Apple TV+ selaimessasi (Chrome tai Firefox) ja aloita toistamaan sisältöä, jonka haluat tallentaa. Lataus alkaa tällöin taustalla automaattisesti. Varmistaaksesi parhaan mahdollisen kuvanlaadun, toista video sen alkuperäisessä koossa. Voit halutessasi seurata tallennuksen etenemistä ohjausikkunassa.
  4. Audials Movie tallentaa tiedoston asetuksissa määritetyssä formaatissa ja lisää siihen tagin, jolla löydät sen helposti muiden nimikkeiden joukosta. Tallennuksen jälkeen tiedostot on helppo siirtää haluamillesi laitteille tai sovelluksille. Voit käyttää myös Audials Movien sisäänrakennettua soitinta videoiden katseluun.

UKK: Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö jotakin kysymyksiä Audials Movie –ohjelmistoon tai Apple TV+ –palveluun liittyen? Tässä joitakin yleisiä kysymyksiä vastauksineen.

Minkälaista sisältöä Apple TV+ tarjoaa?

Apple TV+ koostuu monipuolisesta valikoimasta Apple Originals -nimikkeitä, joita et löydä mistään muualta. Kategorioita on laidasta laitaan. Lapset ja lapsenmieliset viihtyvät The Snoopy Show’n kaltaisten ihastuttavien ohjelmien parissa, luontodokumenttien ystävät voivat matkustaa dinosaurusten aikakaudelle Prehistoric Planetin matkassa ja Hollywood-tähtien fanit nauttivat katselukokemuksestaan uuden Will Smith -elokuvan Emancipationin äärellä. Mikä ikinä onkaan kiinnostuksen kohteesi, Apple TV+ tuskin jättää kylmäksi.

Onko Audials Movie –ohjelmiston käyttö laillista?

Audials lainaa sivuillaan Yhdysvaltain tekijänoikeuslain pykäliä, joita Audials Movie –ohjelmisto noudattaa. Ladatun sisällön jakaminen ja levitys on ehdottomasti kielletty. Oman maan tekijänoikeuslakeihin on syytä tutustua ennen minkään suoratoistosisällön lataamista, kun käytössä on ulkopuolinen ohjelmisto.

Onko Audials Movie ilmainen?

Audials Movie ei ole ilmainen palvelu, mutta se on varsin edullinen. Toisin kuin monet muut näytöntallennusohjelmistot, Audials Movie ei ole kuukausitilauksella toimiva. Sen sijaan maksat vain kerran ja ohjelma on sen jälkeen käytettävissäsi aina. Sinun ei myöskään tarvitse ostaa sikaa säkissä, vaan voit kokeilla ohjelmaa ensin demoversion kautta ja ostonkin jälkeen voit saada rahasi takaisin ensimmäisen 14 päivän ajan, jos et ole tyytyväinen.

Toimiiko Audials Movie Mac-käyttöjärjestelmällä?

Mac ei ole tuettu käyttöjärjestelmä, mutta esimerkiksi Parallels Desktop –ohjelman avulla voit ladata Windowsin Mac-tietokoneelle. Voit tällöin tarpeen mukaan vaihdella eri käyttöjärjestelmien välillä. Windows-näkymässä pystyt normaalisti lataamaan ja käyttämään Audials Movie –ohjelmistoa, tallentaen vaikkapa juuri Apple TV+ -sisältöä myöhemmin katsottavaksi.