Näin tallennat ESPN-sisältöä

Oletko innokas urheilufani? Haluaisitko tallentaa ESPN:n sisältöä, kuten lempijoukkueidesi kohokohtia myöhempää katselua varten? Tämä onnistuu varsin mutkattomasti näytön tallentamisen keinoin! Audials tarjoaa korkealaatuisen ja yksinkertaisen näytön tallentimen, jolla ikuistat haluamasi suoratoistosisällöt katsottavaksi missä ja milloin vain. Suosikkipelien ja -hetkien tallentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jatka lukemista ja opi, miten voit tallentaa videoita suoraan ESPN:ltä muutamalla klikkauksella – etkä missaa enää yhtään ottelua.

ESPN tuo mielenkiintoisimmat urheilutapahtumat näytöllesi

ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) on yhdysvaltalainen kansainvälinen kaapeliurheilukanava, joka tarjoaa katsojille valtavan määrän urheiluelämyksiä. Sen suoratoistopalvelu ESPN Player tarjoaa yli 10 000 suoraa urheilutapahtumaa vuosittain, mukaan lukien college-jalkapallon ja -koripallon huippuottelut sekä monia muita mielenkiintoisia urheilulajeja. Se tuo ruudullesi myös College Bowls- ja -Playoff-pelejä sekä kaikki March Madnessin jännittävät ottelut.

ESPN Playerin Multisport-valikoima sisältää eri urheilulajien suoria ja tallennettuja lähetyksiä, esimerkiksi XFL:ää, Major League Lacrossea ja Little League World Seriesiä. Tilauksen myötä pääset nauttimaan myös parhaista urheiluelokuvista, kuten O.J. Made In America, Ghosts of Ole Miss ja The Book of Manning. ESPN tarjoaa siis todellisen urheilufanin unelmakattauksen, joka pitää otteessaan koko vuoden ympäri.

Urheilun ystävä voi pysyä kartalla niin Yhdysvaltojen kuin myös kotimaan urheilutuloksista seuraamalla niiden raportointia livenä. Monet nettisivustot ja sovellukset on pyhitetty yksinomaan tähän tarkoitukseen. Jos olet kiinnostunut urheilutulosten kuulemisesta tuoreeltaan, lue lisää täältä.

Audialsin avulla tallennat lempiohjelmasi helposti

Audials Movie 2023 tarjoaa mahdollisuuden tallentaa sisältöä parhaista suoratoistopalveluista ja suorista lähetyksistä HD-laadulla. Voit nauttia striimauspalveluiden ja kaapelikanavien sisällöstä milloin tahansa, myös offline-tilassa, vaikka ne eivät olisi enää itse palvelussa saatavilla.

Ohjelmisto tarjoaa myös mahdollisuuden mainosten poistamiseen. Se tunnistaa ne automaattisesti ja voitkin halutessasi antaa ohjelman tehdä leikkaustyön puolestasi. Lisäksi voit ladata haluamasi tekstitykset suoraan suoratoistopalvelusta. Videoeditorilla voit puolestaan leikata videoista ylimääräiset reunat pois ja paljon muuta.

Audials Movieta on mahdollista kokeilla demoversion avulla ennen ostopäätöksen tekemistä. Ohjelma on helppo tarvittaessa poistaa eikä rekisteröitymistä ei tarvita. Ylimääräistä suojaa tarjoaa myös 14 päivän tyytyväisyystakuu. Ohjelman testaaminen on siis täysin riskitöntä. Audials Movie on tällä hetkellä saatavilla alennettuun 39,90 euron hintaan normaalin 49,90 euron sijaan – kertamaksulla!

Seuraavaksi käymme läpi, kuinka Audialsin käyttö ESPN-sisällön lataamiseen onnistuu.

ESPN-sisällön näyttötallennus Audialsilla: Windows

  1. Lataa ensin Audials Movien kokeiluversio Audialsin omilta sivuilta Windows-tietokoneellesi. Asenna näytön ohjeita seuraten ja avaa sitten ohjelma.
  2. Etsi ”Video Streaming” -osio, jossa näet ”ESPN”-laatan. Klikkaa sitä ja määritä tallennusasetukset.
  3. Avaa tämän jälkeen ESPN Player Chrome-, Edge- tai Firefox-selaimessa ja valitse se ohjelma, jonka haluat tallentaa. Tallennus käynnistyy heti, kun aloitat videon toiston.
  4. Audials Movie kertoo sinulle tallenteen edistymisestä reaaliajassa ohjausikkunassa ja tallennuksen päätyttyä voit löytää videon Audialsin soittolistalta. Video voidaan tallentaa esimerkiksi MP4-, WMV-, AVI- tai 3GP-formaateissa.

ESPN-sisällön näyttötallennus Audialsilla: muut käyttöjärjestelmät

Audials tukee ainoastaan Windowsin versioita 10 ja 11, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö tallenteista voisi silti nauttia myös muilla laitteilla. Ohjelman avulla ladatut videot on helppo siirtää Android- ja iOS-laitteille, jolloin viihteestä pääsee nauttimaan myös mobiilissa.

Androidin kohdalla tulee ohjelmaan lisätä uusi tallennuspaikka klikkaamalla ”Storage: PC” -> ”+” ja valita sitten laitteesi tyyppi (esimerkiksi ”Android Smartphone”). Yhdistä sitten laite USB-kaapelilla koneeseen ja seuraa annettuja ohjeita tiedostojen siirtämiseksi.

Applen laitteiden kanssa tulee tiedostot ensin siirtää Audialsin ohjelmasta iTunesiin ja sieltä edelleen mobiililaitteellesi. Klikkaa haluamaasi nimikettä Audialsissa hiiren oikealla painikkeella ja valitse ”Export to -> iTunes”. Yhdistä sitten laitteesi kaapelin avulla koneeseen ja siirrä tiedostot iTunesin ohjeita seuraamalla.

Audialsia voi käyttää myös Mac-tietokoneella tietyn kikan avulla. Sinun täytyy ensin ladata ohjelmisto, jonka avulla pystyt käyttämään Windows-käyttöjärjestelmää Macin rinnalla, esimerkiksi Parallels Desktop. Windows-näkymässä voitkin sitten asentaa ja tallentaa videoita Audials Moviella edellä annettujen ohjeiden mukaisesti. Se, onko tämä vaivan ja rahan arvoista, onkin hieman eri asia. Jos kuitenkin huomaat tarvitsevasi Windowsia myös muihin tarkoituksiin, voi Parallels Desktopin ja Windows-käyttöjärjestelmän hankkiminen ollakin kannattavaa.

Usein kysytyt kysymykset

Lopuksi vielä joitakin artikkelin aiheisiin liittyviä yleisiä kysymyksiä vastauksineen.

Onko ESPN saatavilla Suomessa?

ESPN on toistaiseksi saatavilla vain Yhdysvalloissa. Rajoituksen voi kuitenkin kiertää hyvällä VPN-yhteydellä, jolla on servereitä USA:ssa. VPN muuttaa IP-osoitteesi serverin sijaintiin, jolloin suoratoistopalvelun käyttö onnistuu myös ulkomailta käsin.

Toimiiko Audials mobiililaitteilla?

Audials ei tue mobiililaitteita, vaan se on ladattavissa ja käytettävissä ainoastaan Windows-tietokoneilla. Ladatut videotiedostot voi kuitenkin siirtää haluamilleen laitteille, jolloin niiden katselu onnistuu myös kännykän tai tabletin ruudulta.

Voinko näyttötallentaa suoratoistosisältöä ilmaiseksi?

Audials ei ole ilmainen palvelu, mutta markkinoilla on olemassa myös maksuttomia näytön tallennusohjelmistoja. Lisäksi uudemmissa mobiililaitteissa ja myös joissakin tietokoneissa on sisäänrakennettu näytön tallennin – ja jos ei ole, voi sen löytää omasta sovelluskaupasta.