opi lataamaan musiikkia ilmaiseksi spotifysta

Opi Lataamaan Musiikkia Ilmaiseksi Spotifysta

Monet Spotify-käyttäjät suosivat musiikin muuntamista MP3-muotoon, jotta he voivat kuunnella musiikkia myös ilman internetyhteyttä. Vaikka Premium-tilaajat voivat ladata soittolistoja offline-kuuntelua varten, ladatut tiedostot eivät ole MP3-muodossa, joten tilaajat myös menettävät oikeutensa ladattujen kappaleiden kuunteluun ilman nettiyhteyttä peruessaan tilauksensa.

Tämän välttämiseksi he voivat käyttää Spotify-tallennusohjelmaa musiikin muuntamiseen MP3-muotoon ja saavat samalla vapauden kuunnella ladattuja kappaleita offline-muodossa niin paljon ja usein kuin haluavat. Näin heillä on myös mahdollisuus kätevästi siirtää tallennetut MP3-tiedostot muihin laitteisiin.

Parhaat Spotify musiikin tallennustavat

Tallennusohjelmia, joiden avulla pääset lataamaan musiikkia Spotifysta, on tarjolla useita erilaisia. Ne kaikki tarjoavat hieman erilaisia ominaisuuksia ja vain osa on yhteensopivia niin Windowsin kuin Macin kanssa. Jotta jokainen löytäisi tarvitsemansa ohjelman, päätimme mainita myös muutaman maksullisen vaihtoehdon.

Vaikka periaatteessa helpoin tapa tallentaa Spotify-musiikkia on ostaa Premium-jäsenyys ja ladata soittolistoja Spotify-sovelluksen kautta, kappaleet eivät silloin tallennu MP3-muodossa, eikä niitä voi käyttää millä tahansa äänentoistolaitteella. Tämän vuoksi musiikin tallentaminen Spotifysta on hyödyllistä, niin Premium kuin ilmaiskäyttäjillekin.

Maksulliset vaihtoehdot

 1. Audials Music – Audials ei ole vain audiotallennin vaan myös audiomuunnin. Voit tallentaa minkä tahansa kappaleen miltä tahansa musiikin suoratoistoalustalta. Tallennuslaatu on huippuluokkaa ja voit tallentaa myös äänikirjoja. Spotifysta ja Amazon Musicista Soundcloudiin, Tidaliin ja Deezeriin, voit tallentaa kaikkialla. Audialsista ja sen lataamisesta lisää täällä.
 2. Apowersoft Audio Recorder – Tämä on paras Spotify-tallennin Android- ja iOS-käyttäjille. Sen lisäksi se on myös täysin yhteensopiva Windowsin ja Macin kanssa. Se voi tallentaa ääntä miltä tahansa suoratoistoalustalta ja tallentaa nauhoitettuja tiedostoja eri muodoissa. On sanomattakin selvää, että tallennuslaatu on ensiluokkainen ja Apowersoft lisää automaattisesti metatiedot ja tunnisteet tallennettuihin tiedostoihin. Voit myös muuntaa tiedostomuodot yhteensopiviksi eri soittimien ja laitteiden kanssa. Ennen kuin ostat Premium-version, voit tutustua kokeiluvaihtoehtoon ja tarkistaa, täyttyvätkö kaikki vaatimuksesi.
 3. Leawo Music Recorder – Leawo on ammattilaistason tallennin, joka on yhteensopiva vain Windowsin kanssa. Alkaen verkkopalveluista, kuten Spotifysta, syötettyyn ääneen, kuten mikrofoniin, ohjelmisto voi nauhoittaa kaiken. Sen sijaan, että äänität manuaalisesti, voit ennalta määrittää aloitus- ja lopetusajan, jolloin ohjelmisto aloittaa ja lopettaa äänityksen automaattisesti, haluamallasi alustalla. Ohjelmisto löytää myös metatiedot, kuten artistin ja levynkannen tallennetuista kappaleista. Myös tallennettujen tiedostojen ammattimaiseen muokkaamiseen on vaihtoehtoja.

Ilmaiset vaihtoehdot

 1. Free Sound Recorder – Free Sound Recorder on yksi parhaista ilmaisista äänentallennustyökaluista sekä Windowsin että Macin käyttäjille. Voit tallentaa Spotify-musiikin lisäksi mitä tahansa ääntä, jota soitat tietokoneellasi. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa suoratoistoääntä, konferensseja, ääni- ja videopuheluita Skypen kaltaisissa sovelluksissa ja paljon muuta. Spotify-musiikin lisäksi voit tallentaa musiikkia myös esimerkiksi YouTubesta. Äänen laatu on erinomainen ja voit toistaa tallentimen pätkiä missä tahansa.
 2. Audacity – Audacity on ilmainen ohjelmisto, jonka avulla voit tallentaa musiikkia niin Spotifysta kuin muistakin suoratoistopalveluista ja lähteistä. Se on yhteensopiva muun muassa Windowsin, Macin sekä Linuxin kanssa ja se tukee jopa 32-bittistä äänenlaatua.

Audacity on kuitenkin suunniteltu ensisijaisesti ammattikäyttöön, mikä tekee sen käytöstä varsin monimutkaista. Aloittelijoiden helpottamiseksi on tehty useita erilaisia artikkeleita ja videoita, joilla käydään läpi Audacityn käyttöohjeet askel kerrallaan.

 1. Spytify – Spytify on perustason Spotify-tallennin, joka on suunniteltu vain tallentamaan Spotify-ääntä ohittamalla mainokset. Siksi se sopii täydellisesti ilmaisen Spotifyn käyttäjille, jotka saavat mainoksia toistamiensa kappaleiden ja soittolistojen välissä. Yksittäisten kappaleiden tallentamisen sijaan voit toistaa Spotifyn soittolistan, jolloin Spytify tallentaa koko soittolistan ja jakaa raidat MP3-tiedostoiksi metatietoineen.

Siksi käyttäjän mukavuus on pidetty mielessä kehitettäessä avoimen lähdekoodin ohjelmistoa vain Windows-käyttäjille. Harmillisesti tämä siis tarkoittaa sitä, että muun muassa Macin käyttäjät eivät Spytifyta pysty käyttämään.

 1. CodePlex – CodePlex Spotify Recorder on siistein ja yksinkertaisin ilmainen Spotify-tallennin. Se on saatavilla verkossa Windows-käyttäjille ja se on suunniteltu erityisesti äänen tallentamiseen Spotify-verkkopalvelusta. Tallennettu ääni tallennetaan MP3-tiedostona kovalevylle. Äänilähteenä on stereomix, eli mitä tahansa kuulet kuulokkeistasi, ohjelmisto tallentaa ne kaikki äänet täsmälleen sellaisenaan. Varmista siis, että taustalla ei ole muita äänihäiriöitä, kun Spotify soi.

Tietoa Spotifysta

Spotify on musiikin suoratoistopalvelu ja tavaramerkki, jonka omistaa ruotsalainen Spotify Technology S.A. Palvelu, jossa on yli 40 miljoonaa kappaletta ja äänikirjaa, lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 ja se on laajentunut yli 170 maahan maailmanlaajuisesti.

Spotify tarjoaa maksullisen Premium-tilauksen lisäksi myös ilmaisen palvelun. Ilmaiseen Spotifyn käyttöön sisältyy perusominaisuudet sekä mainoksia ja tiettyjä rajoituksia. Premium-tilaus taas tarjoaa käyttäjälle useita lisäominaisuuksia ja parempaa suoratoiston laatua ilman mainoksia.

Vuonna 2018 Spotifylla oli jopa 180 miljoonaa kuukausittain aktiivista käyttäjää, joista 83 miljoonaa on maksavia tilaajia. Käyttäjät voivat ladata enintään 10 000 kappaletta yhdelle laitteelle ja enintään 5 laitetta yhdellä tilillä offline-käyttöä varten. On tärkeää huomata, että kaikki Spotifyn musiikki on tekijänoikeudella suojattua ja luvaton uudelleenjakelu katsotaan laittomaksi useimmissa maissa.

Suoratoista musiikkia ilmaiseksi Spotifyssa

Musiikin kuuntelu on monille meistä tärkeä osa arkea. Spotify on yksi suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista, mutta sen Premium-versio voi olla monelle liian kallis. Onneksi voit nauttia musiikin suoratoistosta ilmaiseksi, ja tässä oppaassa kerromme sinulle, kuinka se onnistuu. Oletko musiikin kuuntelun lisäksi kiinnostunut teknologiaan liittyvistä uutisista? Voit lukea lisää aaltomediafactory.fi -sivustolta.

Opas Spotify-mainosten poistamiseen ilman Spotify Premiumia

Spotifyn ilmaisversio on hieno tapa nauttia musiikista ilman kuukausimaksuja, mutta yksi sen suurimmista haasteista ovat mainokset, jotka saattavat keskeyttää musiikin kuuntelun epämukavasti. On kuitenkin olemassa tapoja päästä eroon näistä mainoksista ilman Spotify Premium -tilauksen ostamista.

Monet mainosten esto-ohjelmat ja selainlisäosat ovat suunniteltu estämään mainokset Spotifyssa. Tämä on yksi helpoimmista tavoista poistaa mainokset ilman Premium-tilausta. On kuitenkin syytä huomata, että Spotify voi tehdä päivityksiä, jotka yrittävät kiertää näitä esto-ohjelmia.

Seuraa näitä vaiheita mainosten estämiseksi Spotifyssa:

 • Asenna mainosten esto-ohjelma tai selainlisäosa selainsovellukseesi (esimerkiksi AdBlock tai uBlock Origin)
 • Käynnistä selain uudelleen
 • Avaa Spotify selaimessa ja aloita musiikin kuuntelu
 • Mainosten toisto tulisi nyt olla estetty, ja voit kuunnella musiikkia ilman keskeytyksiä

Spotify tarjoaa myös usein ilmaisen kokeilujakson Spotify Premium -tilaukselle. Vaikka tämä ei ole pysyvä ratkaisu, voit silti hyödyntää tätä kokeilujaksoa ja nauttia mainosvapaasta musiikin kuuntelusta kuukauden ajan. Muista kuitenkin perua tilaus ennen kokeilujakson päättymistä, jotta vältät maksut.

Musiikin suoratoisto ilmaiseksi

Musiikin suoratoisto ilmaiseksi on houkutteleva vaihtoehto monille, jotka haluavat nauttia musiikista ilman lisäkustannuksia. Striimauspalveluiden suosituimpiin kuuluva Spotify tarjoaa ilmaisversion, joka antaa käyttäjien kuunnella musiikkia ilman kuukausimaksua. Tämä on erityisen hienoa niille, jotka eivät halua sitoutua Premium-tilaukseen. On olemassa myös muita musiikin suoratoistopalveluita, joista kerromme seuraavaksi lisää.

Tutustuminen musiikin suoratoistovaihtoehtoihin

Spotify saattaa olla suosittu valinta musiikin suoratoistoon, mutta se ei ole ainoa. Markkinoilla on useita muita musiikin suoratoistopalveluita, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja etunsa.

Apple Music, laajan musiikkikirjastonsa ja Apple-ekosysteemin integraationsa ansiosta, sopii erityisesti iOS-käyttäjille. Amazon Music, mukaan lukien Amazon Music Unlimited, tarjoaa kilpailukykyisiä vaihtoehtoja ja etuja Amazon Prime -jäsenille. YouTube Music yhdistää musiikin suoratoiston musiikkivideoihin ja palvelee niitä, jotka jo käyttävät YouTubea usein. Tidal erottuu korkealaatuisella äänellään ja eksklusiivisella sisällöllään. Deezer tarjoaa laajan musiikkivalikoiman ja henkilökohtaisia suosituksia.

Tutustu rohkeasti näihin eri vaihtoehtoihin löytääksesi täydellisen musiikin suoratoistopalvelun juuri sinulle.

Suosittu Spotify tarjoaa kattavan ilmaisversion

Spotify on tunnettu musiikin suoratoistopalvelu, ja sen ilmaisversio houkuttelee laajaa käyttäjäkuntaa. Vaikka Spotify Premium tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten mainoksettoman kuuntelun ja offline-tilan, ilmaisversio on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia musiikista ilman kuukausimaksuja. Ilmaisversio mahdollistaa musiikin kuuntelun, ja voit luoda omia soittolistoja sekä jakaa musiikkia ystäviesi kanssa. Vaikka mainokset saattavat ajoittain katkaista musiikin, ilmaisversio tarjoaa silti kattavan musiikkikirjaston ja monipuoliset toiminnot, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon musiikin ystäville, jotka eivät halua sitoutua kuukausittaisiin maksuihin.

Musiikin kuuntelun ei tarvitse olla kallista

Spotify Premiumin kuukausimaksu voi tuntua liian suurelta menoerältä, mutta älä huoli. Voit silti nauttia musiikista ilmaiseksi. Spotifyn ilmaisversio on täynnä mahdollisuuksia, ja se sopii monille musiikin ystäville. Jos olet korkeakouluopiskelija, Spotify tarjoaa Premium-tilauksen alennettuun hintaan. Tämä voi sopia sinulle, joka et jaksa kuunnella mainoksia, mutta et halua maksaa tilauksesta täyttä hintaa. Voit lukea lisää opiskelija-alennuksesta Spotifyn verkkosivuilta.

Spotifyn ilmainen lataus

Ensimmäinen askel musiikin kuuntelun aloittamiseen Spotifyssa ilmaiseksi on sovelluksen lataaminen. Spotify-sovellus on saatavilla älypuhelimien ja tietokoneiden lisäksi muun muassa pelikonsoleille. Spotifyn lataaminen ilmaiseksi on helppoa: lataa sovellus, luo käyttäjätili, kirjaudu Spotify-tilille, ja olet valmis aloittamaan musiikin kuuntelun.

Lataa Spotify ilmaiseksi

Voit ladata Spotify-sovelluksen ilmaiseksi menemällä älypuhelimesi sovelluskauppaan, kuten Apple App Storeen tai Google Play Kauppaan, ja etsimällä Spotify-sovelluksen. Lataa se laitteellesi ilmaiseksi. Jos haluat käyttää Spotifya tietokoneellasi, voit ladata sen Spotifyn verkkosivuilta. Valitse ”Lataa” ja asenna sovellus.

Kun sovellus on asennettu, voit aloittaa käyttäjätilin luomisen. Tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja salasanan rekisteröityäksesi. Voit myös kirjautua sisään jo olemassa olevalla Facebook-, Google- tai Apple-tililläsi, jos haluat helpottaa kirjautumista. Kun käyttäjätili on luotu, kirjaudu sisään Spotify-tilillesi antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Nyt olet valmis aloittamaan musiikin kuuntelun Spotifyssa ilmaiseksi.

Spotifyn poistaminen

Jos olet jo kokeillut Spotifyn ilmaisversiota, mutta päätät poistaa sen, se on helppoa. Voit poistaa Spotify-sovelluksen älypuhelimestasi tai tietokoneeltasi milloin tahansa. On myös tärkeää huomata, että jos olet luonut Spotify-tilin, sinun kannattaa harkita käyttäjätilisi poistamista, jos et aio enää tulevaisuudessa käyttää Spotify-sovellusta. Näin estät Spotifya lähettämästä sinulle mainoksia tai muita viestejä. Voit poistaa käyttäjätilisi ennen kuin poistat sovelluksen laitteiltasi. Huomaa, että kun olet sulkenut tilisi, et voi enää käyttää Spotify-sovellukseen tallennettuja soittolistoja tai muita tietoja.

Usein kysytyt kysymykset

Nyt kun olemme kertoneet sinulle kuinka voit kuunnella musiikkia Spotifyssa ilmaiseksi, saattaa mieleesi tulla joitakin kysymyksiä. Tässä vastaamme pariin yleiseen kysymykseen.

Mitä ilmaisia vaihtoehtoja Spotifylle on?

Vaikka Spotify on suosittu, se ei ole ainoa musiikin suoratoistopalvelu markkinoilla. Muita suosittuja ilmaisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi YouTube Music ja SoundCloud. Ne tarjoavat myös laajan valikoiman musiikkia ilmaiseksi, mutta niissä saattaa olla omia rajoituksiaan ja mainoksia.

Kuinka Spotifyssa voi suoratoistaa musiikkia ilmaiseksi ilman mainoksia?

Vaikka Spotifyn ilmaisversio sisältää mainoksia, voit silti kuunnella musiikkia ilman niitä. Yksi tapa tehdä tämä on käyttää mainosten esto-ohjelmia tai sovelluksia, jotka poistavat mainokset Spotifyn käytöstä.